Aeroflot introduceert een nieuw handbagage-tarief op het merendeel van de middellange routes. Passagiers die Economy Class reizen, kunnen kiezen voor een tarief inclusief een ingecheckte tas (tot 23 kg) of een ‘carry-only’ tarief, zodat ze niet betalen voor een dienst die ze niet nodig hebben. Met de lancering van dit product, maakt Aeroflot vliegen nog betaalbaarder voor zijn passagiers. Een gereduceerde prijs voor ingecheckte bagage is bovendien een optie als passagiers vooruitbetalen bij het boeken of na het kopen van het ticket.

Het LITE-tariefmerk vervangt het SAVER-tariefmerk voor alle bestemmingen voor korte en middellange afstanden, op eigen Aeroflot vluchten en op vluchten die wordt geëxploiteerd door de dochterluchtvaartmaatschappijen Rossiya Airlines en Aurora Airlines.

Aeroflot en Vietnam Airlines slaan handen ineen!
Aeroflot en Vietnam Airlines gaan samenwerken op zowel binnenlandse als internationale routes in Vietnam en Rusland, om klanten nog betere naadloze verbindingen tussen verschillende binnenlandse bestemmingen in Rusland en Vietnam te bieden. Hiermee bevorderen ze tevens de sterke commerciële banden tussen de twee landen. Informeer bij onze travelagents naar de mogelijkheden.