Steeds meer zakenreizigers nemen de trein naar steden als Brussel, Parijs of Londen. Het is snel, comfortabel en voordelig als je vroeg boekt. Als je een weekend weg wil, is reizen op za-zo-ma in plaats van op vr-za-zo meestal voordeliger. En tot slot voor diegenen die naar België reizen, boek dan het voordelige Early Bird tarief tot 7 dagen voor vertrek

Denk ook aan de kortingen ter plekke
Wist je dat je met je Thalys ticket naar Brussel of Parijs en uw Eurostar ticket naar Londen korting krijgt op verschillende activiteiten? Zo krijg je op vertoon van je Thalys ticket in Parijs 10% korting op alle fietsverhuur en 15% korting op een rondleiding per fiets, 10% korting op de ‘Paris Passlib’, de kortingskaart voor de Eiffel toren, musea, rondvaart en een bustour door Parijs.
Bezoek je met de Eurostar Londen, dan zijn daar alle grote musea al gratis toegankelijk, maar voor sommige tentoonstellingen geldt wel een entreeprijs; met je Eurostar-ticket mag je met z’n tweeën naar binnen voor de prijs van één. Daarnaast ontvangt je een gratis Londen gids.