Heeft u er wel eens aan gedacht om met een privéjet op reis naar Andorra te gaan? Andorra, een kleine staat hoog gelegen in de bergen van de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, is een koopjesparadijs wat elk jaar miljoenen mensen trekt. En dat is niet zo gek, Andorra heeft meer te bieden dan alleen maar tax-free shoppen. Andorra laat het hart smelten van iedere natuurliefhebber. Fiets door de ruige bergwereld of wandel door de middeleeuwse straatjes van Canillo, of speel golf op de hoogst gelegen golfbaan van Europa, Andorra heeft het allemaal!

e-Business Travel kan uw programma helemaal naar wens samenstellen; wanneer u hier klikt ziet u een voorbeeld programma. Dit is een globaal programma om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is. Wat ook zeker een aanrader is, is om deze reis te combineren met een training voor u en uw werknemers. Denk dan bijvoorbeeld aan een training Verander Management, Leiderschap of Communicatie. Met de huidige situatie rondom COVID-19, zijn er vele veranderingen nodig op allerlei gebieden; deze trainingen bieden de mogelijkheid om het maximale uit zowel uw bedrijf als uw werknemers te halen. Door samen met uw werknemers met een privéjet op reis te gaan, vliegt u niet alleen veilig en snel, maar ook efficiënt. U kunt u al aan boord beginnen met samenwerken.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden, u kunt mailen naar groups@e-businesstravel.nl of bel 085-0210319. Wilt u meer informatie m.b.t. een privé jet boeken? Wij zijn u graag van dient. .