LOT, de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen, biedt drie dagelijkse verbindingen van Amsterdam, Brussel, Luxemburg en Düsseldorf naar meer dan 100 bestemmingen op 4 continenten via de hub in Warschau. Vooral de uitstekende dagelijkse verbinding richting Warschau biedt de zakelijke reiziger meer keuze en flexibiliteit.

LOT biedt meerdere reisklassen aan op het internationale netwerk: haar bekroonde Business Class, een uitmuntende Premium Economy en een zeer goede Economy Class. Zo wordt uw reis naar bijvoorbeeld Singapore, Tokio, Beijing of Seoul een zeer aangename belevenis.
Met één van de jongste vloten in Europa zal LOT vanaf februari 2019 alweer nieuwe vliegtuigen in ontvangst nemen. Naast Embraer E195 en E190 toestellen zijn dit in totaal maar liefst 16 Boeing 737 Max 8 en NG toestellen. Het interieur van de nieuwe LOT Boeings zullen net als de Dreamliners worden uitgerust met vele moderne functies, zoals LED sfeerverlichting, slanke stoelen met stopcontacten en ruime overhead cabines.
Met een minimale overstaptijd (35 minuten) is de luchthaven van Warschau één van de meest efficiënte hubs in Europa. Business Class klanten kunnen gebruik maken van de LOT Polonez Business Lounge in de Schengenzone.