35e wereldtentoonstelling

Expo 2020 is de naam van de 35e wereldtentoonstelling. Deze vindt dit jaar plaats in Dubai en was eigenlijk gepland in 2020. In verband met de coronapandemie is het evenement doorgeschoven naar 2021, maar de naam Expo 2020 is behouden. De tentoonstelling is te bezoeken van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022. Het is een van de grootste evenementen in de geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten en biedt zes maanden lang een uitzonderlijk aanbod van cultuur, samenwerking en innovatie. Er nemen 192 landen deel aan de tentoonstelling en voor het eerst in de geschiedenis van Expo zal ieder land een eigen paviljoen hebben.

Etihad Airways biedt iedereen die een ticket naar Abu Dhabi boekt tussen 1 oktober 2020 en 31 maart 2022 een gratis toegangskaart voor Expo 2020 aan. Het aanbod is ook geldig voor vluchten met een andere eindbestemming maar met een overstap in Abu Dhabi. De overstaptijd moet minimaal 24 uur of langer zijn.

Gratis van Abu Dhabi naar Dubai

U bereikt Expo 2020 Dubai vanuit Abu Dhabi in slechts 45 minuten per auto en er rijdt ook een gratis shuttle bus direct vanaf de luchthaven in Abu Dhabi naar Expo 2020. U profiteert bovendien bij iedere boeking standaard van Etihad Wellness, inclusief een gratis COVID-19 verzekering. Hierdoor bent u verzekerd voor medische en quarantaine kosten gedurende 31 dagen vanaf uw vertrekdatum. Kijk voor meer informatie op Expo 2020 Dubai.

Kaapstad en Johannesburg

Kent u Etihad Airways nog niet? Het is de nationale luchtvaartmaatschappij van Abu Dhabi die naar 70 bestemmingen in 47 landen vliegt. Bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika; in november begint de luchtvaartmaatschappij vluchten naar Kaapstad en Zanzibar en hervat ze haar lijndienst naar Johannesburg.

Boek nu uw zakenreis naar Abu Dhabi of Dubai bij ons met Etihad Airways en geniet van deze bijzondere aanbieding! Voor het claimen van uw toegangstickets bezoekt u Etihad.com