Haal maximaal voordeel uit uw tussenstop in Abu Dhabi

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is het knooppunt tussen Oost en West. Daardoor is het een ideale bestemming voor een tussenstop. Een groot deel van de wereld is gemakkelijk te bereiken vanuit Abu Dhabi en wanneer u volledig bent gevaccineerd hoeft u niet in quarantaine.

Speciale tussenstoppakketten Etihad Airways

De nationale luchtvaartmaatschappij van Abu Dhabi, Etihad Airways, biedt twee speciale tussenstop pakketten voor haar thuisstad: Best of Abu Dhabi en Stopover on us.
Met Best of Abu Dhabi krijgt u tot 40% korting op de meest exclusieve 4- en 5-sterrenhotels voor maximaal zes nachten. Met Stopover on us kunt u gratis een of twee nachten verblijven in een selectie van 3- en 4 sterrenhotels.

Gratis Covid-19 verzekering

Wanneer u tot 31 maart vliegt met Etihad Airways, biedt de vliegmaatschappij u bij ieder ticket ook nog een gratis Covid-19 verzekering aan. Door deze verzekering worden al uw medische en quarantaine onkosten in relatie tot Covid-19 vergoed gedurende 31 dagen vanaf uw vertrekdatum. U vliegt dus altijd met een gerust gevoel.

Lees alles over de tussenstop aanbieding op www.etihad.com en boek uw zakenreis bij onze travel consultants.