Vlieg met Singapore Airlines en ervaar zelf het comfort van de Business Class, waarin elke functie zorgvuldig is ontworpen met u als reiziger in gedachten.

De Business Class-cabine in de Airbus A350-900 heeft 42 comfortabele stoelen, geplaatst in een naar voren gerichte 1-2-1-configuratie, die je gemakkelijk verandert in volledige platte bedden. Met de brede vliegtuigromp van de A350 en de relatief grote ramen en hoge plafonds, zult u genieten van een ruimtelijk gevoel op het moment dat u instapt. Dit alles, gecombineerd met de rustige en ruime omgeving, helpt om te ontspannen. Als u daar de beroemde Singapore Airlines-service aan toevoegt, bent u verzekerd van een frisse start als u aankomt op uw bestemming.

De Airbus A350 wordt ingezet op routes van Amsterdam en Düsseldorf naar Singapore, de thuisbasis van Singapore Airlines. Daar vandaan kunt u naadloos overstappen naar diverse bestemmingen in Azië en Zuidwest-Pacific. Singapore Airlines onderscheidt zich niet alleen door de toestellen waarmee ze vliegen, maar vooral ook door de service. Met de Book the Cook-service van Singapore Airlines vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dinerervaring in de lucht. Kies tot 24 uur voor de vlucht uit een brede selectie culinaire hoogtepunten. Met dit serviceniveau wordt uw reis onvergetelijk.