Icelandair is de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland, en vliegt onder andere vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Reykjavik. Middels een gemakkelijke, korte overstap (gemiddeld 1,5 uur) op de kleine, overzichtelijke luchthaven van Reykjavik kan worden doorgevlogen naar 18 steden in Noord-Amerika, waaronder Boston, New York, Washington, Chicago, Minneapolis, Denver, San Francisco, Portland, Seattle, Vancouver, Edmonton, Montreal en Toronto. Voor de zakelijke reiziger biedt Icelandair twee soorten tarieven: Economy Flex en Saga Premium Flex.

Economy Flex is een Economy Class tarief met flexibelere voorwaarden. Zo kan het ticket voor vertrek kosteloos worden gewijzigd (op basis van beschikbaarheid) of kosteloos worden geannuleerd. Bij het ticket is een stuk handbagage van 10kg en een klein, persoonlijk item zoals een laptoptas inbegrepen. Ook is een stuk ruimbagage van 23kg inbegrepen. In Economy Class is de stoelindeling 3-3 of 2-3-2 en de stoelkeuze is gratis. Stoelen met meer beenruimte kunnen tegen een kleine vergoeding worden bijgeboekt, in prijs variërend van € 12,- tot € 53,- per vlucht. Persoonlijk in-flight entertainment en non-alcoholische dranken zijn inbegrepen. Een Economy Flex ticket naar New York boek je vanaf € 703,- retour.

Saga Premium Flex is een Premium tarief met flexibelere voorwaarden. Zo kan het ticket voor vertrek kosteloos worden gewijzigd (op basis van beschikbaarheid) of kosteloos worden geannuleerd. Bij het ticket zijn twee stuks handbagage van elk 10kg en een klein, persoonlijk item zoals een laptoptas inbegrepen. Ook zijn twee stuks ruimbagage van elk 23kg inbegrepen. In Saga Premium is de stoelindeling 2-2 of 2-1-2 en de stoelkeuze is gratis. De stoelen zijn extra breed en beschikken over veel beenruimte. Persoonlijk in-flight entertainment, Wi-Fi, gastronomische maaltijden en alle (alcoholische) dranken zijn inbegrepen. Business Class check-in, Fastlane bij Security en Lounge toegang is eveneens inbegrepen. Een Saga Premium Flex ticket naar New York boek je vanaf € 2063,- retour.