BCTS 2021

Op 10 november waren wij aanwezig met een stand op de BCTS 2021 (Benelux Corporate Travel Symposium) in Breda. Dit evenement werd georganiseerd door de Nederlandse zakenreisverenigingen NATM en Cortas (Corporate travel association), hun Belgische collega BATM en gehost door BUas (Breda University of applied sciences).

Nieuwe realiteit van reizen

Het thema van deze dag was “Focus op de nieuwe realiteit”. Er waren studenten en meer dan 120 deelnemers vanuit de zakenreisindustrie aanwezig. Zij konden luisteren naar en in gesprek met een aantal (internationale) sprekers, travel managers, sponsors, inkopers en andere branchegenoten uit 6 landen. De gespreksonderwerpen waren o.a. duurzaamheid en technologische innovaties om reizigers te ontzorgen, data stromen te verbeteren en de inkoopstrategie van organisaties te versterken. Er werd een duidelijk beeld geschetst van de toekomst van de zakenreiswereld. Travel Management Companies spelen een belangrijke rol in het doorvoeren van initiatieven om de vertaling te maken naar de corporate travel strategie. Naast sessies van sprekers waren er panel discussies, netwerkmomenten, een lunch en korte presentaties in Pecha Kucha stijl.

Onze Sales & Accountmanager Claudia heeft vele bekende maar ook nieuwe gezichten mogen begroeten bij onze stand en het was fijn weer face to face te kunnen praten over alle ontwikkelingen in onze branche en e-Business Travel te vertegenwoordigen op dit symposium. Wilt u ook in gesprek met Claudia? Laat het ons weten!