British Airways is onlangs gestart met een nieuwe route naar Nashville. Hierdoor kunnen passagiers maar liefst vijf keer per week direct vliegen van London Heathrow naar de hoofdstad van Tennessee met de Boeing 787-800 Dreamliner.
Ook voor komend jaar zal het netwerk blijven uitbreiden. Vanaf april 2019 start British Airways vanaf London Heathrow viermaal per week met een nieuwe service naar Pittsburgh in Pennsylvania.

Vlieg comfortabel, vlieg Club World
British Airways investeert continu in het verbeteren van haar vernieuwde exclusieve product Club World;  het Business Class long haul product van British Airways. Club World combineert een premium comfortlevel met vrijheid en flexibiliteit, om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft een ruime zitplaats die omgevormd kan worden tot flat bed. Op de luchthaven zijn er voor u als Club World reiziger speciale check-in counters en priority boarding is mogelijk. Het doel van dit nieuwe servicepakket is om de reiziger een ‘alles in één pakket’ te bieden. Oftewel uw favoriete stoel, bed, tafel en kantoor geïntegreerd.