Koninklijk Genieten

Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle is een 5-sterren luxe hotel dat op 1 juni haar deuren opent op het domein Versailles.

Om een onvergetelijke reis te garanderen, biedt elk verblijf in Le Grand Contrôle een scala aan exclusieve voordelen en bevoorrechte toegang tot Château de Versailles en zijn terreinen. Als hoogtepunt van elk verblijf kunt u elke avond een ander deel van het paleis ‘na sluitingstijd’ verkennen met een gratis privétour. Naast toegang tot de belangrijkste delen van het paleis van Versailles, onthult uw gids ook voorheen onzichtbare ruimtes. Wilt u zich buiten de tuinen van Versailles wagen? Als onderdeel van uw verblijf kunt u ook elke ochtend genieten van een gratis privétour door het landgoed van Trianon.

Elke gast krijgt een toegewijde butler toegewezen. Om gasten extra te laten genieten is het ontbijt – gecreëerd door Alain Ducasse – bij het verblijf inbegrepen, samen met een gratis minibar en dagelijkse afternoontea. Gasten krijgen ook onbeperkt gratis toegang tot elektrische golfkarretjes en elektrische boten. Voor degenen die hun conditie graag op peil willen houden, zijn privéyoga- en fitnesslessen beschikbaar op aanvraag, terwijl volledige toegang tot de Valmont Spa voor koninklijke ontspanning zorgt.

Wilt u meer informatie over deze bijzondere accomodatie of 1 van onze andere luxe reizen? Onze specialisten van VIP Travel vertellen u er graag alles over!