Dit winterseizoen biedt Aeroflot samen met haar dochteronderneming Rossiya Airlines 14 nieuwe bestemmingen aan. Dit is inclusief routes naar Europa, Azië, Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. De meeste nieuwe routes liggen binnen Rusland. Het routenetwerk van Aeroflot omvat nu de grootste steden in de noordelijke Kaukasus, inclusief de plaatsen Vladikavkaz, Grozny, Makhachkala, Nazran (Magas) en Naltsjik. Aeroflot biedt nu ook vluchten aan naar Izhevsk en Ulyanovsk.

In het winterschema wil Aeroflot haar aanwezigheid op de CIS-markt uitbreiden. CIS staat voor ‘Commonwealth of Independent States’, ofwel het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS), de voormalige Sovjet-Unie. Er komen rechtstreekse vluchten van Moskou naar Bukhara, Oezbekistan, Osh en Kirgizië. De Russische airline introduceert ook vluchten naar drie nieuwe Europese bestemmingen; Göteborg, Dublin en Ljubljana.

De dochterondernemingen van de Russische maatschappij
De nieuwe vlucht van Moskou naar Denpasar op het eiland Bali zal de langste lijndienst zijn van Aeroflot onder de nieuwe winterbestemmingen. Er worden drie wekelijkse vluchten gezamenlijk uitgevoerd door Aeroflot en Rossiya Airlines onder een codeshare-overeenkomst. Colombo en Sri Lanka zijn de nieuwe Zuid-Aziatische bestemmingen van Aeroflot.
Het routenetwerk van Aeroflot kan zo enorm worden uitgebreid door de intensieve samenwerking met de dochterondernemingen van de Russische maatschappij; Rossiya Airlines, Aurora Airlines en low-cost maatschappij Pobeda. Per 21 december zal deze laatste maatschappij ook van en naar Eindhoven gaan vliegen. In de winter van 2018-2019 zal de Aeroflot Group in totaal op 298 routes (252 unieke routes) naar 57 landen haar eigen lijnvluchten uitvoeren.