Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord-Amerika
Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit meer dan 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto (Canada).
De nieuwe Aer Lingus routes voor 2019 zijn bekend:
• DUB-Minneapolis dagelijkse vlucht m.i.v. 8 juli 2019
• DUB-Montreal dagelijkse vlucht m.i.v. 8 augustus 2019

Snel en comfortabel overstappen via Dublin.
Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt naar de eindbestemming kunnen passagiers naadloos overstappen via de nieuwe Flight Connections Facility in Terminal 2 naar de trans-Atlantische doorvlucht.

Amerikaanse immigratie- en douanecontrole tijdens de overstap in Dublin.

Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) in Terminal 2 doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole. Het voordeel van de USCBP is dat Aer Lingus passagiers bij aankomst in de VS de lange wachtrijen bij de immigratie kunnen vermijden en meteen mogen doorlopen naar de bagagehal.

Service aan boord van de trans-Atlantische vluchten
Aer Lingus is de enige 4-sterren Skytrax airline in Ierland. Economy class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel in-flight entertainment systeem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziek video’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en wifi is tegen betaling beschikbaar. Economy passagiers mogen 23 kilo ruimbagage meenemen, die doorgestuurd wordt naar de eindbestemming.
Aer Lingus passagiers in de Business class hebben de beschikking over een fully lie-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van een stopcontact en hebben de meeste direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business class passagiers een exclusieve catering, een uitgebreid aanbod in-flight entertainment, gratis wifi en uiteraard toegang tot de airport lounges.