AerSpace is hét nieuwe premium short-haul product van Aer Lingus, vanaf nu te reserveren voor vluchten vanaf 1 september. De naam zegt al genoeg; dit product biedt de passagier alle ruimte om te werken of relaxen, doordat de middelste stoel altijd vrij is. AerSpace is beschikbaar op korte vluchten van en naar Ierland en voor passagiers met connecting Business Class tickets naar Noord-Amerika.
Maar liefst 20 kg ruimbagage, toegang tot lounges, fast track bij de veiligheidscontrole, voorrang bij het instappen, gereserveerde ruimte voor handbagage en een hapje & drankje zijn inbegrepen.

Voorkom lange rijen voor toegang in Verenigde Staten; vlieg via Dublin naar Noord Amerika
Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt tot de eindbestemming kunnen passagiers naadloos overstappen via Terminal 2 naar de trans-Atlantische doorvlucht. Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) faciliteit in Dublin doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole. Aer Lingus passagiers kunnen zo bij aankomst in de VS de lange wachtrijen vermijden en meteen doorlopen naar de bagagehal!
Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit ruim 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar twaalf bestemmingen in de Verenigde Staten; New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Minneapolis St. Paul and Montreal zijn de twee nieuwe routes die worden gelanceerd in 2019 en 2020.

Aer Lingus service ‘on board’
Aer Lingus biedt in de Economy Class gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainment systeem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziekvideo’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en wifi is tegen betaling beschikbaar.
Aer Lingus passagiers in de Business Class hebben de beschikking over een full-flat bed (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is deze voorzien van ingebouwde stroom- en oplaadpunten en 90% van de stoelen heeft direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business Class passagiers een exclusieve catering, een uitgebreid aanbod aan in-flight entertainment via een 16″ HD scherm, gratis wifi en toegang tot de premium airport lounges.